Tovan tycker

Senaste nytt från TT i Borås

Ofrivillig

Ofrivilligt är mitt bloggstop. Problemet med min blogg är tydligen allt annat än ett litet bekymmer. Ni, mina, numera få trogna, men ack så kära, läsare är missnöjda. Jag själv, berättare och skribent, avskyr denna mycket fula tråksvartasida. Den ger mig allt annat än frid, glädje och inspiration. Den ger mig bara skrivkramp. Klåda. Kräkkänsla. Missmod. Jag älskade min gamla vanliga röda varma hemsida. Dessvärre kan inte min datanörd till webbmaster göra något åt vårt problem. Suck…jag saknar att skriva här.

Tips; bomba sidan med missnöjda brev så kanske vi tillsammans kan få i gång det hela.

3 kommentarer

 1. hej!
  saknar dina inlägg, är lite mer tomt i vardagen… saknar er jättemycket, hoppas att vi snart kan träffas! Själv åker jag och Christoffer till Taizé på lördag och är där en vecka, ska bli jättehärligt!
  hälsa alla!

 2. Maria Paakkonen

  2008-10-24 at 14:56

  Hej Tovan!
  Ville bara säga att jag inte är missnöjd, däremot blev jag lite orolig att din härliga blogg helt skulle försvinna. Har saknat den så in i Norden! Glad att du är tillbaka! Kram!

 3. Nä, nu får det vara nog! Mörker utomhus och mörker på din blogg är bara helt för mycket. Till webmastern: Fixa problemet, omgående! annars blir det påhälsning från några grabbar av den MC-burna sorten ; )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2020 Tovan tycker

Tema av Anders NorenUpp ↑